برگزاری مدرسه رمستانه دو روزه با عنوان نسل چهارم صنعت در دانشگاه صنعتی اصفهان

مركز همكاري‌هاي علمي بين‌المللي دانشگاه در نظر دارد مدرسه‌ي زمستاني دو روزه‌اي با موضوع نسل چهارم صنعت (Industry 4.0) در تاريخ‌هاي سه‌شنبه و چهارشنبه 13 و 14 دي ماه 1401 برگزار نمايد. در طي اين دوره تلاش مي‌شود يك نماي كلي از پياده‌سازي و فناوري‌هاي مربوط به نسل چهارم صنعت ارائه شود تا در پايان اين دوره شركت‌كنندگان يك ديد كلي در مورد نسل چهارم صنعت و استراتژي‌هاي كسب‌وكار در دنياي پيش رو داشته باشند. براي شركت‌كنندگان در اين دوره، گواهي شركت از جانب دانشگاه صنعتي اصفهان صادر خواهد شد. اين دوره شامل 2 روز و مشتمل بر 6 سخنراني، به همراه يك پنل تخصصي و هچنين جلسات پرسش و پاسخ خواهد بود. مخاطبان اين دوره دانشگاهيان و متخصصان شاغل در صنايع در حيطه‌هاي مهندسي مكانيك، مهندسي معدن، مهندسي صنايع، مهندسي برق و مهندسي كامپيوتر هستند.
اين دوره به صورت تركيبي مجازي و حضوري برگزار مي‌شود. دانشجويان تنها به صورت مجازي امكان حضور دارند. هزينه‌ي شركت در اين دوره براي شركت‌كنندگان از صنعت 30 ميليون ريال، براي اعضاي هيئت علمي دانشگاه مبلغ 5 ميليون ريان و  براي دانشجويان مبلغ 2 ميليون ريال است. دانشجويان علاقه‌مند جهت ثبت‌نام و كسب اطلاعات بيشتر مي‌توانند از طريق لينك زير در دوره ثبت‌نام نمايند:   https://english.iut.ac.ir/industry-4.0   اعضاي محترم هيئت علمي و ساير علاقه‌مندان جهت ثبت‌نام و كسب اطلاعات بيشتر از طريق ايميل (International@iut.ac.ir) يا شماره تلفن اين مركز (03133912505)در تماس باشند.
فایل
پیوست اندازه