مصوبات مرکز تحصیلات تکمیلی دانشگاه برای ترم 2-400

عطف به‌صورت جلسه شماره 247 شوراي تحصيلات تكميلي مورخ 13 / 11 /1400، موارد ذيل به اطلاع دانشجويان تحصيلات تكميلي رسانده می شود.

1) آخرین‌مهلت دفاع از پارساهاي دانشجويان براي فارغ‌التحصیلان نيمسال 2-1400 (به‌صورت استثنا در سال جاري به‌جای پايان امتحانات نيمسال دوم) پايان شهريورماه 1401 یعنی 31 / 6 / 1401 خواهد بود.

2) با توجه به حضوري بودن تمامی جلسات سمینارهای تحصیلات تکمیلی، آزمون‌هاي جامع آموزشي، جامع پژوهشي 1 و 2 و دفاع از پارساها در نيمسال جاري به استحضار مي‌رساند تنها اساتيد راهنماي مشترك، اساتيد مشاور و اساتيد داور خارج از دانشگاه مجاز هستند به‌صورت مجازي در جلسات شركت نمايند.

3) به‌منظور رعايت دستورالعمل‌های بهداشتي در جلسات دفاع (در شرايط كرونا)

الف- دانشجويان عزيز از دعوت اعضا خانواده براي حضور در جلسات دفاع منع گردند.

ب- حضور دانشجويان و مدعوين در جلسات دفاع با در نظر گرفتن دستورالعمل‌هاي بهداشتي و متناسب با مكان برگزاري سمينار باشد.