بازدید مسئولان اداره کل استاندارد استان اصفهان از دانشکده نساجی

روز چهارشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۱ آقای مهندس مستاجران، معاون استاندارد سازی و آموزش و آقای مهندس مهرورزان، رئیس اداره تدوین اداره کل استاندارد استان اصفهان طی بازدیدی از دانشکده نساجی در جلسه ای مشترک با رییس، معاون پژوهشی،  مسئول تحصیلات تکمیلی و مدرسین محترم دروس تخصصی پوشاک دانشکده شرکت کردند.  در ابتدا آقای دکتر ایزدان رییس دانشکده، بازدید هیئتی از اداره استاندارد را خیرمقدم گفتند. سپس آقای مهندس مستاجران پیرامون اهمیت استاندارد  بویژه کمیته فنی متناظر  TC133-سایزینگ پوشاک، اهداف و  وظایف آن مطالبی بیان نمودند. در ادامه آقای مهندس مهرورزان که دبیری این کمیته را نیز به مدت شش سال به عهده داشتند، پیرامون تاریخچه تشکیل و فعالیت های آن صحبت کرده و از همراهی های دانشکده در زمینه امور اجرایی، کامنت گذاری استانداردهای بین المللی ایزو و همچنین تدوین تعداد ۹ استاندارد ملی مربوط به کمیته فنی ایزو در طی این مدت تشکر نمودند. در ادامه رئیس دانشکده نساجی در مورد اهمیت و آینده صنعت پوشاک در استان اصفهان با توجه به سند راهبردی نساجی و پوشاک استان و نیاز شدید این صنعت به استاندارد بویژه استاندارد سایزینگ و نیز استاندارد لیبلینگ سخنانی ارائه کردند و در مورد دلایل انتقال کمیته فنی سایزینگ پوشاک به دانشکده مهندسی نساجی توضیحاتی ارائه دادند. همچنین ایشان در مورد ایجاد آزمایشگاه های آکردویته استاندارد در دانشکده و نیز   برنامه ریزی های انجام شده برای ایجاد مرکز انجام آزمایش های لیبلینگ پوشاک در دانشگاه صنعتی اصفهان گزارشی ارائه دادند.
در انتها برای تعیین مکان دبیرخانه، معرفی دبیر، رئیس، نایب رئیس و سایر اعضا این کمیته و کارگاه های آموزشی مورد نیاز اعضا برنامه ریزی هایی انجام شد.

تحت نظارت وف ایرانی