اطلاعیه شماره 1- در خصوص مصاحبه دکتری مهندسی نساجی 1401

- به اطلاع كليه داوطلبين شركت در مرحله دوم آزمون دکتري 1401 دانشکده مهندسی نساجی می‌رساند ضروری است نسبت به ثبت‌نام، تکمیل فرم شماره 1 و اطلاعات مربوطه در سامانه گلستان http://golestan.iut.ac.ir اقدام نمایند. از داوطلبانی که در این سامانه ثبت‌نام نكنند امکان انجام مصاحبه و بررسی سوابق علمی وجود ندارد.

- داوطلبين محترم توجه نمايند مصاحبه به‌صورت حضوري در روز چهارشنبه مورخ 11 / 03 / 1401 در بازه زمانی 09:00 الی 12:00 (مکان: دانشکده مهندسی نساجی-طبقه سوم-دفتر دانشکده) انجام می‌شود.

- جزئیات مربوط به زمان اختصاص داده‌شده به هرکدام از متقاضیان در روز دوشنبه مورخ 09 / 03 / 1401 در سایت دانشکده طی اطلاعیه شماره 2 اطلاع‌رسانی خواهد شد.

- حتماً تصویر کارنامه دکتری 1401، فرم شماره 1، تصاویر مدارک تحصیلی و ریزنمرات مربوطه حداکثر تا پایان وقت اداری روز شنبه مورخ 07 / 03 / 1401 به آدرس textile-gp@of.iut.ac.ir ایمیل گردد.

- متقاضیان ضروري است در صبح روز مصاحبه و قبل از ساعت 9، مدارك زير را به ترتیب و به‌صورت فیزیکی تحویل دفتر تحصیلات تکمیلی دانشکده دهند:

1. تصویر کارنامه نیمه‌متمرکز دکتری سال 1401
  2. كپي مدارك شناسايي (شناسنامه و كارت ملي)
  3. مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد یا گواهي معدل مربوط به مقاطع كارشناسي و كارشناسي ارشد
  4. گواهي طول دوره تحصيل مربوط به مقاطع كارشناسي و كارشناسي ارشد (تعداد ترم‌های تحصيلي)
  5. کليه مستندات سوابق پژوهشی (مقالات، ثبت اختراع، شركت در همايش و ...)
  6. توصیه‌نامه علمی معتبر
  7. صفحه اول پایان‌نامه کارشناسی ارشد در صورت فارغ‌التحصیلی
  8. مدرک زبان (برای کسانی که مایل به استفاده از امتیاز زبان هستند)

تحت نظارت وف ایرانی