اطلاعیه شماره 1- در خصوص مصاحبه دکتری مهندسی نساجی 1401

- به اطلاع كليه داوطلبين شركت در مرحله دوم آزمون دکتري 1401 دانشکده مهندسی نساجی می‌رساند ضروری است نسبت به ثبت‌نام، تکمیل فرم شماره 1 و اطلاعات مربوطه در سامانه گلستان http://golestan.iut.ac.ir اقدام نمایند. از داوطلبانی که در این سامانه ثبت‌نام نكنند امکان انجام مصاحبه و بررسی سوابق علمی وجود ندارد.

- داوطلبين محترم توجه نمايند مصاحبه به‌صورت حضوري در روز چهارشنبه مورخ 11 / 03 / 1401 در بازه زمانی 09:00 الی 12:00 (مکان: دانشکده مهندسی نساجی-طبقه سوم-دفتر دانشکده) انجام می‌شود.

- جزئیات مربوط به زمان اختصاص داده‌شده به هرکدام از متقاضیان در روز دوشنبه مورخ 09 / 03 / 1401 در سایت دانشکده طی اطلاعیه شماره 2 اطلاع‌رسانی خواهد شد.

- حتماً تصویر کارنامه دکتری 1401، فرم شماره 1، تصاویر مدارک تحصیلی و ریزنمرات مربوطه حداکثر تا پایان وقت اداری روز شنبه مورخ 07 / 03 / 1401 به آدرس textile-gp@of.iut.ac.ir ایمیل گردد.

- متقاضیان ضروري است در صبح روز مصاحبه و قبل از ساعت 9، مدارك زير را به ترتیب و به‌صورت فیزیکی تحویل دفتر تحصیلات تکمیلی دانشکده دهند:

1. تصویر کارنامه نیمه‌متمرکز دکتری سال 1401
  2. كپي مدارك شناسايي (شناسنامه و كارت ملي)
  3. مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد یا گواهي معدل مربوط به مقاطع كارشناسي و كارشناسي ارشد
  4. گواهي طول دوره تحصيل مربوط به مقاطع كارشناسي و كارشناسي ارشد (تعداد ترم‌های تحصيلي)
  5. کليه مستندات سوابق پژوهشی (مقالات، ثبت اختراع، شركت در همايش و ...)
  6. توصیه‌نامه علمی معتبر
  7. صفحه اول پایان‌نامه کارشناسی ارشد در صورت فارغ‌التحصیلی
  8. مدرک زبان (برای کسانی که مایل به استفاده از امتیاز زبان هستند)

ارتقاء امنیت وب با وف ایرانی